Page 52 - VBK-magazine-99
P. 52
As sweet as it gets Arnaud Castel
Al sinds jaar en dag hoor je hetzelfde in het wichten, lengte onderlijn, stijf of soepel on- 10 vissers zou vragen waarmee ze vissen De boilies waar ik mee vis is de Coco Cream
karpervissen: “doe anders dan de rest!” derlijnmateriaal. Deze pas ik dan ook toe, denk ik dat je zelfs snel bij alle 10 hetzelf- van Attractive Baits. Dit is een zoete noten-
Wanneer iedereen een bepaalde tactiek ge- vangen is een combinatie van verschillende de antwoord zal krijgen, namelijk vismeel bol samengesteld uit een hoge dosis kokos-
bruikt, kijk dan om het verschil te maken. Ik factoren. Waar ik echter een groot verschil of kruiden/vismeel. Los van de wintermaan- meel, pindameel, tijgernootmeel en koek-
ben al heel mijn leven tegendraads, dus dit mee wilde maken is datgene wat we aan den waarin men vaak voor verteerbaarheid jesmeel. Verder zijn er kokosextracten en
moest ook wel lukken! onze hair hangen. Daarbij kies ik de laatste kiest, ga je meer mensen hebben die met honing aan toegevoegd. Dit is een ideale
Er zijn verschillende manieren om anders jaren heel vaak voor zoet aas! Hoeveel pro- zoete boilies vissen, hoewel een groot deel boilie voor de zoetebek die de karper is. Ver-
te vissen dan de rest. Op vlak van rigs kan cent van de vissers vist met zoet aas? Ik durf ook op dat vismeel blijft. Tijdens de warme- der heeft deze een hoge verteerbaarheid en
je met kleine details veel bereiken: loodge- er geen hand op te verwedden, maar als je re maanden zakt dit aantal echter drastisch. is deze het hele jaar rond inzetbaar. Om het
Sweet dreams are made of this
52