Page 52 - VBK-magazine-99
P. 52

As sweet as it gets                                                     Arnaud Castel







          Al sinds jaar en dag hoor je hetzelfde in het   wichten, lengte onderlijn, stijf of soepel on-  10 vissers zou vragen waarmee ze vissen   De boilies waar ik mee vis is de Coco Cream
          karpervissen: “doe anders dan de rest!”   derlijnmateriaal. Deze pas ik dan ook toe,   denk ik dat je zelfs snel bij alle 10 hetzelf-  van Attractive Baits. Dit is een zoete noten-
          Wanneer iedereen een bepaalde tactiek ge-  vangen is een combinatie van verschillende   de antwoord zal krijgen, namelijk vismeel   bol samengesteld uit een hoge dosis kokos-
          bruikt, kijk dan om het verschil te maken. Ik   factoren. Waar ik echter een groot verschil   of kruiden/vismeel. Los van de wintermaan-  meel, pindameel, tijgernootmeel en koek-
          ben al heel mijn leven tegendraads, dus dit   mee wilde maken is datgene wat we aan   den waarin men vaak voor verteerbaarheid   jesmeel. Verder zijn er kokosextracten en
          moest ook wel lukken!     onze hair hangen. Daarbij kies ik de laatste   kiest, ga je meer mensen hebben die met   honing aan toegevoegd. Dit is een ideale
          Er zijn verschillende manieren om anders   jaren heel vaak voor zoet aas! Hoeveel pro-  zoete boilies vissen, hoewel een groot deel   boilie voor de zoetebek die de karper is. Ver-
          te vissen dan de rest. Op vlak van rigs kan   cent van de vissers vist met zoet aas? Ik durf  ook op dat vismeel blijft. Tijdens de warme-  der heeft deze een hoge verteerbaarheid en
          je met kleine details veel bereiken: loodge-  er geen hand op te verwedden, maar als je   re maanden zakt dit aantal echter drastisch.  is deze het hele jaar rond inzetbaar. Om het


























         Sweet dreams are made of this



          52
   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57